1 Şubat 2010 Pazartesi

YARIŞMA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Benim için oy kullanan herkese ve yarışmayı düzenleyen Ferah Hanım'a teşekkür ederim.
Yarışmada dereceye giren Gülsev Hanım ile Ebru Hanım 'ı da buradan en içten dileklerimle kutlarken, yarışmaya katılan diğer arkadaşlarıma da sevgilerimi göndermek istiyorum.
Ferah Hanım'ın da dediği gibi bu yarışma yeni dostluklara vesile oldu. Benim gibi yemek sever yeni blog arkadaşları kazandım.
HERKESE SELAMLAR.... :)



15 yorum:

teyzoş dedi ki...

canımmm.Şimdi yarışma sonuçlarına baktım.Tebrik ederim başarını.Haketmiştin zaten. Yarışmaya katılan arkadaşlarında sitelerini gezdim.onlarda harika işler yapmışlar.Bu yarışmanın en hoş tarafı inşallah güzel tanışmalara vesile olacaktır.Handenurcum:Senin de siteni ziyaret ettim.Buradan tavsiye etmek istedim.Gerçekten çok güzel araştırmalar yapmışsın.Mesleğinin hakkını vermişsin:) " Hayrı başlatan hayrı yapan gibidir"Ümüşümün ve diğer arkadaşların çalışmalarının hayırlara vesile olması duası ile..

ümmühan dedi ki...

teşekkür ederim teyzoş
ilk katıldığım yarışmanın ilk tebriği senden geldiii :)

asya dedi ki...

TEBRIK EDERIM COK GUZEL BIR TARIFDI ELLERINE SAGLIK

sarmaşık dedi ki...

Tebrik ederim gerçekten güzel bir tarif, ben de Trabzon'da "yoğurt kebabı" isminde bu şekilde et yerine köfte ile yapılıp yoğurtla sunulan benzer bir yemek yemiştim bana onu hatırlatmıştı. Başarılarının devamını dilerim :) sevgiler..

SeViL ( sevdalitatlar ) dedi ki...

Ellerıne sağlık başarılarının devamınını dilerım ..
Tebrikler..
Sevgilerle..

teyzoş dedi ki...

Hayret nasıl olmuşda sümeyyeyi geçmişim:)).Neyse ondan önce ben isteyeyim bari.E bunu kutlamak lazımmm.Sümeyye hakkını kaybettin canım:))Öpüldünüz..

KANKİ dedi ki...

Kanki şimdi görüyorum yarışmayı kazandığını, malum yeni döndük köyden. Tebrik ederim seni -laf aramızda zaten başından belliydi sonucu:)- Ama şimdi daha çok merak ediyorum bu güzel yemeği...

ümmühan dedi ki...

sevgili asya, handenur,sevil ve kankim hepinize çok çok teşekkür ederim
handenur senin dediğin şu trabzon versiyonu yoğurt kebabını da bi denemek lazım,güzel olur gibime geldi :)
kankim hoşgeldin sefalar getirdin, ben sana diyorum pazarları gel sen bize, yaparım sana ne istersen oturur yeriz beraber :)
ahhh teyzoş ahh sorma ben şimdi bi kaç gündür işe gitmiyorum ya, msn den uzak olan gönülden de uzak oluyor demek ,bu sümeyye unuttu beni bi yorumcuk bilem yazmadı :( şaka bi yana sağolsun dün müjde vermek için aramıştı haksızlık etmeyeyim arkadaşıma :)

rumma dedi ki...

Canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına tebrikler..

Esra dedi ki...

Tebrikler,başarılarınızın devamı gelir inaşallah

E.T. dedi ki...

sarmas oscar goes to... you,demek..
nice birinciliklere bendende tebrikler..

ümmühan dedi ki...

sağolun arkadaşlar çok naziksiniz

kirazzade dedi ki...

Ümmüşüm aşkolsun, ben seni unutur muyum hiç :( Ama yorum yazmaya fırsatım olmadı. Fırsatım oldugunda da seni unuttum :P Ama hakikaten ayıp etmişim, şimdi farkettim :( Gerçi seni arayıp da tebrik ettiğim için bi boşluk hissetmemişimdir belki de :D Yoksa, bi eksiklik hissedip yorum yazardım. Psikolojik tahlil :P Neyse ben kendimi daha da batırmadan gideyim :P Tekrar tebrikler canım arkadaşım. Sen gerçekten de güzel şeylere her zaman layık olan insanlardansın.

ümmühan dedi ki...

canım benm sağolasın, Allaha şükür, güzel şeylere layık olduğumdan demek Allah bana senin gibi bi arkadaş vermiş, öpüyorum

kirazzade dedi ki...

Körler sağırlar birbirini ağırlar :P
Hadi bakiiim, birinci oldun diye buurayı boşlama, yeni atrifler bekliyoruz senden Ç:D