15 Şubat 2009 Pazar

TARÇINLI KALP KURABİYE


MALZEMELER
  • 1 paket margarin
  • 1 çay br. yoğurt
  • 1 kahve fincanı pudra şekeri
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un

ÜZERİNE

  • 1 paket pudra şekeri (1 fincanını hamura katıyoruz)
  • 2-3 çorba kş. tarçın

YAPILIŞI

Malzemeleri karıştırılıp yoğurun. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edin. Hamuru 1 cm kalınlığında merdane yardımıyla açıp kalıpla kesin. Tepsiye dizip 180 derece ısıtılmış fırında pembeleşene kadar pişririn. Kurabiyeler biraz soğuyunca pudra şekeri ve tarçını karıştırın. Kurabiyelerinizi bu karışıma bulayın. AFİYET OLSUN:)

0 yorum: