MALZEMELER
- 1 Adet orta boy soğan
- 3 adet patates
- 2 adet havuç
- Yarım kg. kuşbaşı et
- 1 su br bezelye
- 1 lt. su
- 1 çorba kş salça
- 1 tatlı kş. kekik
- 1 çay kş. pul biber
YAPILIŞI
Eti biraz suyla pişirin. Patatesleri ve havuçları küp küp doğrayıp hafif kızartın. İnce kıyılmış soğanı 1 yemek kş. salça ile yağda kavurun, üzerine kızarttığınız havuç, patates ve bezelyeyi ekleyin. Eti de suyunu süzüp ekledikten sonra 1 lt. su ve tuzunu ekleyin. Arzu ederseniz pişirdiğiniz etin suyunu da süzerek ekleyebilirsiniz. Piştikten sonra üzerine kekik ve pul biberini serpin. AFİYET OLSUN:)
1 yorum:
oooo döktürmeye başlamışsın ümmücüm. çok güzel şeyler yapıyorsun. bir kez daha tatmaya gelmek lazım:)
Yorum Gönder