28 Eylül 2008 Pazar

ORMAN KEBABI



MALZEMELER
  • 1 Adet orta boy soğan
  • 3 adet patates
  • 2 adet havuç
  • Yarım kg. kuşbaşı et
  • 1 su br bezelye
  • 1 lt. su
  • 1 çorba kş salça
  • 1 tatlı kş. kekik
  • 1 çay kş. pul biber

YAPILIŞI

Eti biraz suyla pişirin. Patatesleri ve havuçları küp küp doğrayıp hafif kızartın. İnce kıyılmış soğanı 1 yemek kş. salça ile yağda kavurun, üzerine kızarttığınız havuç, patates ve bezelyeyi ekleyin. Eti de suyunu süzüp ekledikten sonra 1 lt. su ve tuzunu ekleyin. Arzu ederseniz pişirdiğiniz etin suyunu da süzerek ekleyebilirsiniz. Piştikten sonra üzerine kekik ve pul biberini serpin. AFİYET OLSUN:)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

oooo döktürmeye başlamışsın ümmücüm. çok güzel şeyler yapıyorsun. bir kez daha tatmaya gelmek lazım:)