İFTAR MENÜSÜ 2012/1
MALZEMELER
1/2 Göbek marul
1 küçük demet roka
150 gr hellim peyniri
6-7 dal reyhan yaprağı
6-7 dal taze nane yaprağı
1 adet salatalık
2-3 çorba kş. tane mısır
SOS MALZEMESİ
1/2 limon suyu
2 çorba kş. zeytiyağı
1 çorba kş. nar ekşisi
tuz
YAPILIŞI
Marulu ve rokayı büyük parçalar halinde doğrayın. Reyhan ve nane yapraklarını bütün olarak ilave edin. Hellim peynirini küp küp doğrayarak tavada iki taraflı kızartın. Soğuyunca salataya ilave edin.
Ayrı bir kapta sos malzemesini karıştırarak salatanın üzerine ekleyin ve iyice harmanlayın.
Salatayı servis tabağına aldıktan sonra üzerine mısır ve dilimlenmiş salatalık ile süsleyin. AFİYET OLSUN :)
2 yorum:
sofraların sultanı:)ellerine sağlık sevgiler
çok teşekkür ederim :)
Yorum Gönder